Szolgáltatások

 
Irodák, lakások felújítása, irodák és intézmények folyamatos karbantartása, épületek külső-, belső szigetelése, vizesblokk teljeskörű felújítása, magánlakások, irodák takarítása.
 
Az árak tartalmazzák a beszerzés-, az anyagköltség-, valamint a szállítás díját.
 

Ha felújítás, akkor ÉP-MAX KFT.!

Irodája, lakása már nincs olyan állapotban, mint újkorában volt? Szüksége van egy jó csapatra, ahhoz, hogy ingatlana újra régi fényében tündököljön? Akkor nem érdemes tovább keresnie, mert megtalálta, amit keresett! Az ÉP-MAX KFT. szolgáltatásai között az épület felújítás is megtalálható!

Cégünk 25 éve van jelen az építőiparban és nyújt ehhez kapcsolódó széleskörű szolgáltatásokat.  Vállaljuk irodák, lakások és egyéb ingatlanok felújítását is. Negyedévszázados jelenlétünk óta olyan profi szakembergárdát és csapatot sikerült kiépítenünk magunk köré, akikkel gyerekjáték a szakavatott munkavégzés, a gyors munkatempó és az ügyfélorientált hozzáállás.

Legyen szó, festésről, vakolásról, bontásról vagy egyéb felújítási, kőműves munkákról, bízza ránk nyugodtan, hiszen több évtizedes tapasztalatunk és a pozitív visszajelzések alapján bátran állíthatjuk, hogy a legjobbak közé tartozunk!

További információkért bátran forduljon hozzánk elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink készséggel segítenek Önnek!

Épületek szigetelésének fontossága

A szigetelés ma már elengedhetetlen, bármilyen típusú lakóházat, társasházat, irodaházat építtetünk. A szigetelés segít abban, hogy energiát takarítsunk meg és környezettudatosabban élhessünk, pénzt spórolhassunk. A szigetelés véd a nedvesség ellen, így elkerülhetjük a falakon megjelenő, egészségre rendkívül káros penész előbukkanását. A szigetelés emellett bent tartja otthonunkban a hőt, így a téli hidegben energiát takaríthatunk meg a fűtés során, ám a nyári melegekben is hasznos lehet, hiszen otthonunkban, irodánkban kellemes hűvös hőmérsékletet tart.

A falak szigetelésével nem csupán energiát takaríthatunk meg, de óvjuk is vele az épület épségét, tartóssá tesszük szerkezetét. A szigetelés nem olcsó beruházás, ám a későbbiekben megtérül, amikor alacsonyabb fűtésszámlákat fizetünk a téli hidegben.

Ha Ön is szeretné, hogy otthona energiatakarékos legyen és falai, háza szerkezete ne roncsolódjon, szigetelje falait! Válassza cégünket lakóházak, irodaházak külső és belső szigetelésére!

Lakásfelújítás profi szinten

Új lakást vásárolt és szeretné átalakítani saját ízlésére? Régi otthonát szeretné újjá varázsolni? Cégünk vállalja lakásának teljes körű felújítását, belső tereinek átalakítását, lakberendező segítségével. Legyen szó falak bontásáról, szobák leválasztásáról, szobák egybenyitásáról, cégünk megvalósítja ötleteit, elképzeléseit!

A lakásfelújítás sok kellemetlenséggel járhat, ha nem a megfelelő céget bízza meg a munkálatokkal. Érdemes profi szakemberek segítségét igénybe venni lakása átépítésekor, hogy otthona olyan lehessen, amilyet megálmodott magának. Az építkezéshez szükséges munkaanyagok beszerzése nem egyszerű feladat, de mi megkönnyítjük dolgát azzal, hogy áraink már tartalmazzák az anyagbeszerzési költséget és a felesleges hulladékok elszállítását. 

Ha szeretné, hogy lakása az Ön igényeinek megfelelően legyen kialakítva, tervezze újra otthonát! Segítünk a kivitelezésben, lakása felújításában és az ehhez szükséges részletekben! Válasszon minket belső munkálatokra, ha megfelelő szakértelemmel szeretné újjáépíttetni lakását!

 

 

 

 

 

 

 

Takarítás

A felújítás utolsó fázisa a nagytakarítás. Megbízható, gyors, precíz takarítónőink készséggel állnak a tulajdonosok rendelkezésére.  Ezenkívül vállaljuk még irodák, üzlethelyiségek, társasházi lépcsőházak, magánlakások, apartmanok, airbnb lakások teljes körű, pipere takarítását is.